ClingZ Standard Offset

Az ofszet nyomtatásra kifejlesztett ClingZ Standard Offset termék fehér- vagy víztiszta változatban érhető el, amely egy egy oldalon mázolt hordozó hátoldallal rendelkezik.

A ClingZ Standard Offset remekül alkalmas gyógyszerészeti- és oktatási poszterek, rendezvény promóciók, képeslapok, szárazon törölhető termékek és számtalan egyéb reklám- és tájékoztató anyag, direct mail, magazin behúzások nyomtatására.

Fontos tudni, hogy a ClingZ Standard Offset sztatikus fólia rögzítése a hordozóhoz a két oldalon történik, így a fólia nem a teljes felületen rögzül a kartonhoz. Emiatt a nyomás előtt ezt a terméket nem lehet vágni vagy feldolgozni. A nyomást követően már kiválóan feldolgozható, mint egy papírtermék.  A legkisebb ajánlott végtermék méret 8×12 cm.

Tulajdonságai és kedvezőbb ára miatt a ClingZ Standard Offset a nagyobb sorozatokhoz ajánlott, de természetesen bármely munkához megfelelhet.

Ugyanakkor választhatja ClingZ Versaliner Offset terméket is, amely teljes felületén rögzített a hordozóhoz. A Versaliner már nyomás előtt is probléma nélkül vágható (pl. B/1-ből B/2 méretre vágás). Természetesen nyomás után minden nyomdai feldolgozó technika (riccelés, perforálás stb.) használható mindkét típuson. A hátoldal hajtogatásra valamint stancolásra és riccelésre is előkészített.

Letölthető anyag angol nyelven: ClingZ Standard Offset Designing and Printing Guidelines