ClingZ Versaliner Offset

A ClingZ Versaliner Offset egy valódi sztártermék. Az okok egyszerűek; mindent tud, amit egy papír nyomathordozó, és azon kívül rengeteg különleges további tulajdonsága is van. 
A ClingZ Versaliner teljes méretben ívrögzített (azaz a teljes fólia felület rögzül a hordozóhoz), így nyomás előtt is vágható, ellentétben a ClingZ Standard Offset változattal, amely csak nyomás után vágható fel.
Ha bizonytalan abban, hogy melyik típus a megfelelő az Ön munkáihoz, válassza a Versaliner-t, mivel ez a típus biztosan alkalmas a feladatra.
A ClingZ Versaliner számtalan területen használható, néhányat kiemelve például kiválóan alkalmas direkt mail akciók, magazin behúzások, időszakos címkék / poszterek, kereskedelmi promóciók és gyermekek számára készített termékek esetében is.
Az ofszet nyomtatható ClingZ Versaliner termék fehér vagy víztiszta változatban is elérhető, amelynek hordozó hátoldala is akár nyomható (mert karton). A hátoldal hajtogatásra, stancolásra, riccelésre is kiválóan előkészített.
Leggyakrabban B/1 méretben szállítjuk, mert ez a méret a legtöbb gépmérethez alkalmas (mint említettük, még a nyomás előtt vágható...), de B/2 méretben is elérhető. Egységcsomag: 250 ív, ami egyben a minimum rendelési mennyiség is.
Tervezési és nyomtatási segédlet angolul:

ClingZ Versaliner Offset Design and Printing Guide