Megrendelés

Importőrként elsősorban nyomdák és ügynökségek részére szállítunk alapanyagokat. Csak cégeket szolgálunk ki, egyéni vásárlókat sajnos nem tudunk megfelelően kiszolgálni. 
Marketing- és reklámügynökségek ajánlatkéréseit is nagy érdeklődéssel várjuk. A megrendelt alapanyagokat házhoz is szállítjukbárhol Magyarországon.
Nyugodtan írhat nekünk akkor is, ha csak tájékozódni kíván.

A leggyorsabb határidővel komplett érvényes kereskedelmi ajánlatot teszünk, amely elfogadás esetén már szerződésként ill. megrendelésként is alkalmazható.

Ajánlatkérésében kérjük, hogy jelölje meg a következő információkat:
a kívánt termék típusát
a használni kívánt nyomdai technológiát
a méretét
a mennyiségét
a tervezett határidőt
a fizetési módot
a szállítási címet
az adószámát.
Kereskedelmi kondíciók:
Ajánlatunkat forintban és euróban is meg tudjuk küldeni, természetesen plusz ÁFA. A fizetés szintén történhet forintban vagy euróban.

Export igények esetén kizárólag akkor tudunk ÁFA mentesen számlázni, ha a vevő külföldi (EU adószám például) és az export szállítást mi intézzük. Ez esetben biztosítható csak, hogy az áru jogosan ÁFA nélkül számlázott. Magyarországon átvett külföldi rendeltetésű tételre az ÁFÁ-t felszámítjuk.

A szállítási határidő a gyakoribb típusok esetén általában min. 5-7-10 nap. Ez a legtöbb esetben mindig a jövő hetet jelenti... Kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe a termék tervezésekor. A megrendeléseket tételenként igazoljuk vissza, a készletek függvényében.

Rendeléseinket mindig a legkorszerűbb logisztikai eszközökkel, gondos higiéniai és termékbiztonsági körülmények között végezzük.

Ajánlatkérésüket bármely ismert email címünkre elküldhetik. Rendelést csak írásban fogadunk el és csak írásos rendelést igazolunk vissza, ha ez lehetséges.
Nyomott termékek, projektek, kreatív kampányok

Különleges igény esetén a sztatikus fóliákat nyomott termékként, készre gyártva is ajánljuk és szállítjuk, professzionális gyártói partnereinkkel együttműködésben.

A rendelési folyamat majdnem olyan egyszerű, mint egy nyomtatás.

Küldje el részünkre a nagy felbontású pdf anyagát és mi rövidesen megjelenünk a kész nyomatokkal. Voilá!

A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy Ön akár kisebb, akár nagyobb példányszámban tehessen megrendelést. Persze értelem szerint a kisebb példányszám magasabb árat is jelent.

A megnyomott ívek általában tetszőleges méretre vághatók, a kész íveket Ön is stancolhatja, feldolgozhatja.

Alapanyagot kizárólag minősített ClingZ nyomdák nyomhatnak, hogy a varázslatos minőség mindig garantáltan a szállítás része legyen.

Kirakat / üveg / portál stb. dekorációhoz szélesformátumú (LFP) nyomatokat ajánlunk.

Viszonteladókkal, ügynökségekkel is szívesen együttműködünk, természetesen tiszteletben tartva a vevőkapcsolatokat.