ClingZ példák

A ClingZ sztatikus fóliák felhasználási területei kimeríthetetlenek
A felhasználási lehetőségek szinte végtelenek. Gondolatébresztőnek bemutatunk néhány példát korábban megvalósult projektek anyagaiból, természetesen a teljesség igénye nélkül. Bízunk benne, hogy sikerül beindítani az Ön fantáziáját is! Tekintse meg az alábbiakban, hogy a sztatikus fólia miként tudja az Ön céljait a legjobban szolgálni. 
Minden méretre, minden technológiai igényre létezik egy ClingZ sztatikus fólia. Kérdés esetén szívesen segítünk.
Pharma- és életmód - Gyógyszeripari poszterek
Több mint egy évtizede fedezték fel a gyógyszerészeti cégek, hogy termék üzeneteiket ClingZ fóliára nyomtatva megnőttek esélyeik arra, hogy azok az orvosi rendelőkben, patikákban megjelenjenek. Ez teljesen logikus is, mivel a ClingZ fólia nem használ ragasztóanyagot, nem hagy nyomot, nem sérti a felületet és újrahasznosítható.
Esemény marketing 
Autó- vagy kereskedelmi kiállítás, színház, rendezvények, megannyi lehetőség a ClingZ fóliák hatékony alkalmazására. Ugyanolyan látványos nyomatok készíthetők rá, mint bármely elsőosztályú poszterre, de ha közelebbről megnézi, semmilyen rögzítő- vagy ragasztó nem tartja, kizárólag a beépített elektromosság rögzíti! Micsoda hatékonyság a felhelyezésben, áthelyezésben, tovább költöztetésben!
Ha a rendezvény lefutott, a üzenethordozók mindenfajta nyom és maradékanyagok nélkül, pillanatok alatt begyűjthetők, bizonyos korlátok között akár máshol újra felhasználhatóak. Jó ötlet az események szervezőinek, ha standard üzeneteiket (pl. vállalati logók, nyilak, útmutatók, tájékoztatók) mindig készleten tartják. Vége a kockás papíroknak, teret a kreativitásnak...
Ambient marketing
Az ambient marketing kategóriába tartozó elsöprő kampányok, amelyek úgy tűnnek, hogy egy éjszaka leforgása alatt születnek meg, ideális felhasználási területei a ClingZ-nek. Hirtelen mindenfelé képek vagy üzenetek láthatók és mi más lenne erre a célra a legalkalmasabb, mint a ClingZ. Ugyanakkor, a látványos vizuális hatás mellett, mivel teljesen ragasztó- vagy rögzítőanyag mentes, semmilyen kárt, zavart nem okoz a használt felületeken. Ugyanolyan nyom nélkül pillanatok alatt eltávolítható. Köd előttem, köd utánam...
Maga az anyag környezettudatos, teljes mértékben visszaforgatható, így környezeti terhelést sem generál. Annál nagyobb és látványosabb nyomot hagy a célcsoport emlékezetében... legyen az egy megnyitó, pont vagy elemgyűjtő játék, a pillanatnak megfelelő üzenet.
Direct-mail és behúzás
Ádáz a küzdelem, hogy jól megjegyezhető üzeneteket hozzanak létre a szállítók a direct mail és magazin behúzásokkal. A ClingZ használata kreatív eszközt nyújt arra, hogy az üzenet mindig az olvasó közelében maradjon: például egy lehúzható és kivehető képpel, amelyet a fogyasztó bárhol elhelyezhet környezetében emlékeztetőként és ami mindig emlékeztetni fogja.
Point of Sale (POS)
A kiskereskedőknek szükségük van az értékesítés helyén történő különböző tájékoztatókra, amelyek könnyen felhelyezhetők, könnyen eltávolíthatók és mindezeken felül remekül néznek ki. A ClingZ által alkalmazott elektromos feltöltés sok időt takarít meg mind az applikálás, mind pedig az eltávolítás alkalmával. A fenti célra remekül alkalmazható a ClingZ fehér illetve víztiszta fólia legyen szó ofszet, széles formátumú vagy éppen HP Indigo nyomtatásról.
Különleges alkalmazások
Nincs határa az ötleteknek, hogy az emberek mi mindenre tudják felhasználni a ClingZ fóliákat. Legyen az életnagyságú cápa, vagy többméteres vonat plakát, születésnapi feliratok vagy interaktív játékok, mindnek helye van a ClingZ-en... Garantáljuk, hogy amikor először lehúzza a ClingZ filmet a hordozóról, azonnal újabb ötletei is keletkeznek majd...