Termék választék

Letölthető áttekintés (angolul) : ClingZ Product Overview

Egy sztatikus fólia - többféle nyomdatechnológia
A ClingZ sztatikus fóliák választékában többféle változat érhető el az alkalmazott nyomdai technológia függvényében. Azonban fontos tudni, hogy lényegét tekintve mindegyik típus ugyanazt a magas minőséget és műszaki tartalmat garantálja, így bármelyiket is választja, biztosan jól jár.
Digitális sztatikus fóliák - csak a HP Indigo alkalmazható
ClingZ for HP Indigo : Fantasztikus megoldás a kis szériás munkákra, a digitális nyomtatás minden előnyével. Elérhető SRA3 és B/2 méretben. Kiválóan nyomtatható speciális bevonatának köszönhetően. Igény szerint feldolgozható nyomás után. Fehér és víztiszta változatban is elérhető.
ClingZ Standard Offset : Számtalan projektet ki tud szolgálni, nagy tételes, versenyképesen árazott nyomtatásra különösen ajánlott. utófeldolgozásra kevésbé alkalmas. Fehér és víztiszta változatban is elérhető.
ClingZ Versaliner Offset : Nagy teljesítményű sztatikus fólia. B/1 és B/2 méretekben is elérhető. A full-back fólia rögzítés miatt utófeldolgozásra a legjobban használható ofszet típus. Fehér és víztiszta változatban is elérhető.
ClingZ Wide Format UV : Széles formátumú UV nyomtatókra  optimalizált kivitel. Csak elfogadott UV LFP típusokkal használható. 107 és 133 cm-es tekercsekben, többféle hosszban érhetők el.

FONTOS : Amit a ClingZ sztatikus fóliák biztosan NEM támogatnak:
  • Szitanyomás
  • Elektrosztatikus elven működő digitális nyomdagépek (pl. Konica Minolta, Xerox, Canon, Ricoh stb.)
  • Lézernyomtatók
  • Tintasugaras nyomtatók
  • Irodai és otthoni termékként nem használhatók
  • Csak a professzionális nyomdai felhasználása támogatott